Angst- en fobietherapie Twente

stephan-geukers-twente-therapie

Als angst je beperkt in wie je bent en wat je doet!

Angst en onzekerheid kennen we allemaal! De één heeft er misschien meer last van dan de ander en iedereen gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Angst is oké en mag er zijn, het beschermd ons immers tegen gevaar. Als angst je beperkt in je dagelijks leven ervaren je dat meestal als minder oké. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je er tegen verzetten, het negeren of er voor weglopen niets veranderd.

angsttherapie-psycholoog

Wil jij lekker leven, doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en doen waar je goed in bent maar wordt je door angst beperkt? Dan is het blijkbaar nu het moment om wat aan je angst te doen en verandering in je leven aan te brengen, je bent niet voor niets op mijn site terecht gekomen, toch? Wil jij voluit leven en ervaren hoe angst niet meer je grootste beperking en berdeigning maar je grootste vriend wordt?


Overwin je angst

Overwin je angst door de volgende stap te zetten en je niet meer tegen te laten houden, door angst of wat dan ook! Ga ervoor, je bent het waard!

Tijdens mijn coaching en begeleiding kun je in een veilige omgeving je verhaal kwijt, we gaan samen opzoek naar de kern van je probleem, angst of vraag. Ik probeer dát wat ingewikkeld lijkt eenvoudig te maken en leg verbanden tussen opvoeding, familiesystemen en relaties en traumatsiche ervaringen. EMDR traumatherapie, kan onderdeel uit maken van mijn psychosociale therapie en coaching.

Uit eigen ervaring kan ik je zeggen; er is niets fijner om te leven vanuit vertrouwen en je vrij te voelen om dat te doen waar je blij van wordt, zonder dat angst je in de weg zit. Ik zie uit naar onze ontmoeting!


De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

In de meer dan twintig jaar dat ik als psychosociaal therapeut werk, is mijn ervaring dat, gebrek aan zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, faalangst, fobieën, traumatische ervaringen, negatieve ervaringen in relaties en opvoeding, de meest voorkomende klachten zijn die ik heb behandeld.

We hebben allemaal wel eens iets vervelends meegemaakt, in onze jeugd, onze opvoeding of in relaties. Vaak denken we dat deze weinig invloed hebben op ons welzijn. Toch kunnen ook minder heftige ervaring ervoor zorgen dat we bepaalde overtuigingen en gedrag zijn gaan aannemen die ons in ons dagelijks leven beperken.

Sommigen van ons hebben traumatische ervaringen of fobieën die hun fuctioneren en geluk dusdanig in de weg staan dat het dagelijks hun leven negatief beïnvloed.


Autenthieke kracht

Het mooiste aan mijn werk vindt ik; de ruimte die er bij mij cliënten ontstaat voor hun authentieke kracht, op het moment dat mensen de moed hebben om naar hun angst of trauma te kijken. Ze voelen zich bevrijd en vaak blijkt dat de angst voor de angst groter is dan de angst zelf!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Stephan Geukers