EMDR Twente

stephan-geukers-twente-EMDRtherapie

EMDR Therapie

Ben je op zoek naar emdr-therapie in Twente?
Ik heb een praktijk voor emdr-therapie in Weerselo.

EMDR therapie is een eenvoudige en snelle methode om psychotrauma als angst, faalangst, trauma’s vervelende ervaringen, herinneringen en fobieën te behandelen en stelt je in staat te genezen van de symptomen en emotionele belasting die het gevolg zijn ingrijpende levenservaringen en traumatische herinneringen.

Als EMDR therapeut en psychosociaal therapeut kan ik uit eigen ervaring zeggen:
EMDR is een prettige, eenvoudige, snelle en effectieve manier om van de emotionele belasting en symptomen van (faal)angst, trauma of fobie af te komen!

Heb jij in jouw leven iets meegemaakt (bewust of onbewust), wat zo ingrijpend was dat je dit niet of moeilijk kan verwerken? Roept het terugdenken aan deze vervelende ervaring of gebeurtenis nog steeds emotionele reacties op?

emdr-therapie


Wordt jij beperkt in je dagelijks functioneren?

Deze emotioneel beladen herinneringen en beelden hebben vaak fysieke- en psychische klachten als gevolg zoals chronische pijn, depressie, burn-out, eetstoornissen en verslaving. Nachtmerries, angstige beelden, flashbacks blijven terugkomen en zorgen vaak ervoor dat je vermoeid raakt en niet kunt leven zoals jij dat wilt! Herken jij dit?


EMDR werkt over het algemeen vrij snel

Door de behandeling met EMDR worden gedachten en gevoelens geactiveerd waardoor er wat kan veranderen in jouw lichaam en geest. Het stelt je in staat om redelijk snel te genezen van de symptomen en emotionele belasting, die het gevolg zijn van ingrijpende levenservaringen en traumatische herinneringen.


Ben jij op zoek naar een EMDR therapeut / psychotherapeut die je met hart en ziel begeleid?

Soms gebeuren er dingen in ons leven die zo ingrijpend zijn dat ons levensplezier ernstig wordt beïnvloed. Naarmate dit langer aanhoudt wordt het vaak moeilijker om er zelf uit te komen!

Wil jij leven zoals jij dat wilt? Wil jij niet langer geplaagd worden door angst, trauma of fobie? Maak dan eens een afspraak voor een gratis intakegesprek en zet die stap die je al zolang hebt willen zetten! Je bent het waard!

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Stephan Geukers