Relatietherapie Enschede – Twente

stephan-geukers-twente-relatietherapie

Loop jij vast in je relatie?

Ben je op zoek naar relatietherapie in Enschede – Twente?

Zit jij in een beperkende relatie met je partner, familie, vrienden of op je werk kan ervoor zorgen dat alles lijkt te stagneren in je leven?

Ik heb een praktijk voor therapie en relatietherapie in Enschede en Weerselo.

Als je hart door pijn, verdriet of boosheid op slot zit, stroomt er geen liefde meer in en uit!

Onze relaties, die met onszelf, partner, ouders, familie, vrienden, ze maken een belangrijk deel uit van ons leven en bepalen in grote mate hoe we ons voelen. Voelt jouw relatie niet (meer) liefdevol, gelijkwaardig, voedend en word je er niet blij van? Ervaar je verdriet, angst, boosheid, onveiligheid of onmacht en loop je al langere tijd tegen het zelfde aan?

relatietherapie-psycholoog


De stap zetten

Speelt er iets in je relatie, wat je niet met je partner kunt bespreken? Ben jij toe aan groei en verandering maar begrijpt jouw partner dat niet? Heb je het gevoel dat je voor een ingrijpende beslissing staat en kun je wel wat steun gebruiken? Wil je inzicht in familielijnen en beperkende patronen? Speelt er iets op het gebied van ‘ouder-kind’ relatie?

Ben jij opzoek naar iemand waar geheimhouding en integriteit hoog in het vaandel staat en zoek je iemand die je met hart, hoofd en ziel begeleid? Misschien kan mijn vorm van ralatietherapie je verder helpen. We kijken niet alleen naar wat er niet meer werkt voor jou maar ook naar alle mogelijkheden. Zet die stap die je al zolang had willen zetten, je bent het waard!


Verlies en rouw

Als relatietherapeut begeleid ik ook mensen die door verlies en rouw ondersteuning kunnen gebruiken in de relatie met zichzelf en hun omgeving.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Stephan Geukers