Therapeut Stephan Geukers

stephan-geukers-twente-therapie

Stephan Geukers

Na jaren in het bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke zorg te hebben gewerkt, heb ik ruim twintig jaar mijn hart gevolgd en ben ik na mijn opleiding tot psychosociaaltherapeut mijn praktijk gestart. Het was soms een bumpy road, met vele leerzame levenslessen die, naast intuïtie en kennis mijn manier van coachen hebben gevormd. Met passie dát doen waar je blij van wordt! Ik kan het je aanraden!


Voor wie?

Mijn psychosociale therapie is voor iedereen die bewust wil leven, behoefte heeft aan verandering en groei. Voor wie in de spiegel durft te kijken en inzicht in zichzelf, gedachten, emoties, gewoontes, opvoeding, verwachtingen en verplichtingen, (traumatische) ervaringen en verlies wil.
Mijn psycho-sociale therapie stem ik af op jouw behoefte en vul ik aan met EMDR, NLP en Mindfulness en psycho-energetische therapie.


Wat mag je verwachten?

Wil jij ook ervaren hoe eenvoudig het is om je gedrag, denken en gewoontes zo te veranderen? Ik ga samen met jou naar de kern van je vraag, probleem of traumatische ervaring. Maak dingen die ingewikkeld lijken graag eenvoudig. Je krijgt praktische handvatten die je makkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen zodat jij meer rust, balans, blijdschap en levenslust ervaart en weer op eigen kracht verder kunt!


Gratis intakegesprek

Tijdens het gratis intake gesprek stemmen we samen af waar je behoefte aan hebt en geef ik je aan welke therapievorm het beste bij je past en hoeveel sessies je mogelijk nodig hebt om je beoogde doel te bereiken. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat men met mijn psychosociale therapie en coaching snel effect en verandering ervaart.


Complete Aanbod

Behalve voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording kun je voor intuïtieve en spirituele ontwikkleling en energetische therapie en emotioneel lichaamswerk bij mij terecht. Als inspirator geef ik tevens motiverende lezingen en workshops.


Opleidingen en trainingen

Star’s Edge International: Master opleiding Coaching en Personal development

Instituut voor Energetische Geneeskunde: Psychosociaal therapeut, diagnostiseren en behandelen van o.a. psycho-somatische klachten

Instituut voor Energetsiche Geneeskunde: Psycho-energetisch therapeut, Emotioneel lichaamswerk, massagetechnieken

Educas trainingen: EMDR Eye Movement Desensization and Reprocessing

CIVAS: NLP Neuro Linguïstisch Programmeren

CIVAS: Medische basisvakken

ICM trainingen: Mindfulness en meditatietechnieken

Enschedese Sportmassage opleiding: Sportmassage

Professional Assets development: Methodisch coachen

ETOP: Medisch Trainer bedrijven

Stef de Beurs Speaking Circles: Spreken in het openbaar vanuit verbinding


Meer weten?

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Stephan Geukers