Therapie Oldenzaal & EMDR

stephan-geukers-twente-therapie

Therapie en coaching helpt

Ben je op zoek naar een psycholoog of EMDR therapeut in Oldenzaal?

Ik ben Stephan Geukers, psychosociaal therapeut, coach, EMDR therapeut.

Mijn praktijk is gevestigd in Weerselo, circa 14 minuten rijden van Oldenzaal, centraal tussen Borne, Hengelo, Almelo en Oldenzaal.

Je bent welkom voor individuele begeleiding om op een veilige plek te kijken wat je tegenhoudt om gewoon lekker te leven! Niets is gek, je angst, verdriet, onmachtige gevoel, traumatische ervaring, alles mag aan bod komen.

Ik combineer mijn coaching met o.a. EMDR, NLP of Mindfulness of energetische therapie. We gaan samen aan de slag zodat je weer op eigen kracht verder kunt!


Wil je weer lekker leven?

Wil jij gewoon lekker leven, en dát doen waar je blij van wordt?

Loopt het in je leven niet zoals je dat had gedacht en gehoopt en wordt je door angst, faalangst, verdriet, een vervelende of zelf traumatische gebeurtenis, in je dagelijks leven, privé en op je werk beperkt?

Heb jij last van negatieve gedachten of emoties, ben je overprikkeld, burn-out of depressief en hebt lichamelijke klachten? Vind je het lastig om over je gevoel te praten en om hulp te vragen?

Niets is gék, we kennen ze allemaal, de ups en downs in ons leven en iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Worstel jij met jezelf, je verleden, je relaties, je familie, verlies en rouw, je werk of je sociale contacten? Wil jij jezelf bevrijden van dát wat je tegenhoudt om voluit te leven?Review van een cliënt

Toen ik bij Stephan kwam, leek alles moeilijk en zwaar in mijn leven. Ik was burn out, zag alles somber in, twijfelde aan mezelf en wist niet hoe verder.

Het is verfrissend hoe Stephan alles wat ingewikkeld lijkt, inzichtelijk maakt en direct naar de kern van je verhaal gaat.

Je krijgt praktische tips. Ik heb geleerd dat mijn overtuigingen en de manier van denken bepalend zijn voor hoe ik me voel.

Durf eens anders te kijken, het kan je leven veranderen! Van die positieve verandering geniet ik nog iedere dag!

MarcMisschien kan mijn psychosociale therapie je verder helpen?

emdr-therapie

EMDR Therapie

EMDR therapie is een eenvoudige en snelle methode om psychotrauma als angst, faalangst, trauma’s vervelende ervaringen, herinneringen en fobieën te behandelen en stelt je in staat te genezen van de symptomen en emotionele belasting die het gevolg zijn ingrijpende levenservaringen en traumatische herinneringen.

EMDR Therapie >>

angsttherapie-psycholoog

Angsten

Angst en onzekerheid kennen we allemaal! De één heeft er misschien meer last van dan de ander en iedereen gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Angst is oké en mag er zijn, het beschermd ons immers tegen gevaar. Als angst je beperkt in je dagelijks leven ervaren je dat meestal als minder oké. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je er tegen verzetten, het negeren of er voor weglopen niets veranderd.

Angsten en fobieën >>

Mijn missie is, dat je dát gaat doen waar je goed in bent, blij van wordt en dat je je door niets laat tegenhouden!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!

Stephan Geukers